Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Peppad för träning och rehab

  6 november 2016

  Äntligen, jag är tillbaka och börjar se förbi mitt felkliv dagarna innan Tjejmilen. Felklivet som skulle visa sig vara en skadad menisk och ett uttöjt ledband. Men nu har alltså den värsta knäsmärtan har släppt och det gör inte lika ont att gå på benet.

  Annons

  Sjukgymnasten har gett mig fantastiska övningar och jag känner mig superpeppad att komma igång. Förutom ”rehabhemläxorna” så har jag både promenerat. Jag har trampat med fjäderlätta tramp på spinningcykeln på gymmet i 35 minuter. Hurra!

  När jag tidigare tänkte på Vasaloppet 2017 så kändes det oöverstigligt men det gör det inte längre. Jag har släppt kryckorna. Jag kan sträcka ut benet och stödja på det. Knäet svarar på övningarna.

  Ibland tänker jag på hur jag mitt liv har förändrats sedan jag började röra på mig på allvar. Egentligen så tror jag mycket att det är krämporna som har fått mig att inse hur härligt det är att faktiskt kunna motionera. Ju fler krämpor jag får desto mer träningssugen blir jag. Låter det knasigt eller hänger ni med i vad jag menar?

  Dela
  Tweeta
  Maila
  3 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/stilexpertens-allhelgona-halsning-3/