Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Piffa till och uppdatera gammalt

  16 november 2014
  Förvandla din tubhalsduk med detta smarta knep!

  Förvandla din tubhalsduk med hjälp av ett sidenband!

  Ibland är det inte så mycket som ska till för att uppdatera eller piffa till någon man har hemma. Men det sällan enkelt ”att piffa” när man inte har några idéerna. Idag delar jag med mig av den här inspirationsbilden som jag själv fastnade för på Pinterest.

  Annons

  Jag tycker nämligen att det är briljant att knyta ett band kring tubhalsduken. Varför har jag inte kommit på det själv liksom… Samma sak kan du göra med ditt pärlhalsband. Knyt ett tunnare sidenband och vips har du ett nytt halsband. Välj ett tunnare band till små pärlor och ett bredare band till större pärlor.

  Knyt ett sidenband för att piffa till ditt halsband!

  Knyt ett sidenband för att piffa till ditt halsband!

  EXTRA TIPS! Kom ihåg att färgmatchning och ton-i-ton ger ett mer elegant uttryck medan kontrastfärger ger lite extra krydda och spänning!

  Dela
  Tweeta
  Maila
  4 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/vardagsklader-for-dig-med-en-naturlig-stil/