Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Pimpa dina ballerinaskor

  26 september 2014
  Pimpa dina ballerinaskor med metallicspray!

  Pimpa dina ballerinaskor med guldspray!

  Gör-det-själv: ”pimpa” dina ballerinaskor!

  Så här gör du: förnya dina gamla ballerinaskor med hjälp av sprayfärg och lite tejp. Enkelt, billigt och personligt. Du behöver ett par ballerinaskor, linjal, penna, tejp och sprayfärg. Måtta hur många centimeter upp på skon som du vill att färgen ska täcka. Tejpa ”gränsen”. Spraya och låt torka.

  Annons

  Psst! Tipset hittade jag på den här bloggen.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  5 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/asa-hangde-pa-stylingduellen/