Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Pixie – en trendig frisyr 2016

  17 juni 2016
  Nu har jag en trendig pixie frisyr och det är Julianne Hough som har inspirerat mig.

  Nu har jag en trendig pixie frisyr och det är Julianne Hough som har inspirerat mig.

  Härom dagen var det dags att sätta saxen i håret och jag fick en riktigt trendfrisyr för 2016 – den korta pixie frisyren! Det var bilden på skådisen och dansaren Julianne Hough som stod som frisyrförlaga den här gången.

  Annons

  Pixie frisyren kan både vara lång och kort, men i regel så är den kortare bak och i sidorna medan den är längre upptill. Det sägs att det var Audrey Hepburn som var först med pixie håret på 50-talet. Därefter är listan lång med kända kvinnor med samma hår.

  Det som är bra med pixie frisyren är att den passar många sorters ansiktsformer eftersom man kan variera länderna och stylingen. Själv brukar jag ha en lite längre variant på vintern och en kortare på sommaren.

  Läs mer om ansiktsform, frisörer och frisyrer:

  Hitta din ansiktsform och rätt båge till den

  Tänk på det här när du byter frisör

  Den klassiska flätan står sig mot trenderna

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/receptet-pa-enkel-och-lyxig-buffe-for-manga-gaster/