Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Plötsligt händer det

  28 april 2014

  IMG_0855 IMG_0976

  Så plötsligt hände det! Solen och värmen kom. Blommorna slog ut och på bloggen kom de första kommentarerna – vilken helg säger jag bara. Sommaren har kommit till Skåne. Rapsen blommar och så även min favorit, häggen. Så mycket att jag faktiskt publicerade en bild på den förra helgen på Stilstudio Göteborgs gilla-sida på Facebook. Idag ser den ut som på bilden ovan. Ljuvlig inte sant?!

  Annons

  På bloggen rassalade det till bland kommentarerna. Bland annat så önskade Karin lite tips kring strumpbyxor och kjol. Vilka färger passar ihop och hur ska man tänka när man kombinerar. Håll utkik, jag lovar att återkomma med tips! Du som läser bloggen får gärna komma med önskemål kring ämnen att ta upp här på bloggen. Lägg ett par rader i kommentarsfältet bara. Önskar er alla en bra start på veckan!

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/mycket-fargglatt/