Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com För frågor om samarbeten, maila: alicia.sternin@aller.com

  Annons

  Podden STILSNACK med Althin Wistrand

  29 juni 2017

  Idag skickar vi ut en pressrelease för att berätta för ”världen” att Katarina Althin och Jannice Wistrand lanserar podden Stilsnack på söndag den 2 juli. Äntligen!

  • Det här är podden för dig som älskar inredning, mode och stil •

  Annons

  Jag kommer att prata kroppsformer, kläder och mode. Jannice som är inredare och feng shui konsult kommer att dela med sig av sin expertis. Det blir en superbra mix som vi tror platsar bra och kompletterar andra poddar.

  Igår spelade vi in avsnitt och på söndag är det dags att trycka på publiceringsknappen. Du som lyssnar kommer att kunna ta del av tre program så här på premiären. För att vara säker på att hitta rätt vill jag tipsa dig om vår Instagram @stilsnack.

  På Instagram kommer vi att lägga in länken till nya avsnitt när de kommer. På söndag kommer du också att ha raka spåret till de tre första premiäravsnitten när du kikar på profilen.

  Lyssna på det första avsnittet här:

   

  Dela
  Tweeta
  Maila
  4 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar