Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com För frågor om samarbeten, maila: alicia.sternin@aller.com

  Annons

  Poddtest och pressfoto för Althin-Wistrand

  22 juni 2017

  Nedräkningen har börjat för podden med Althin och Wistrand.

  Det börjar dra ihop sig, snart hörs Althin och Wistrand i en podd nära dig! Igår lekte vi med tekniken (eller ska jag säga att det var blodigt allvar?!) och provade oss fram lite grann. En utmaning som vi faktiskt lyckades bemästra riktigt bra till slut.

  Annons

  Sen var det pressfotografering. Varje podd av rang behöver ju lite schyssta bilder och min nya parhäst i de sammanhangen ställde upp – tack bästa Lars Jansson!

  Efter midsommar sätter vi samman allt och sedan rullar vi nog ut grejorna…

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar