Annons
Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

Annons

Pressvecka med höstens mode och trender 2017

4 april 2017

Tillbaka i Stockholm och nu ska höstens mode och trender visas under pressveckan. Idag kommer jag att kika på höstnyheter från märken som KappAhl, Soya Concept, Indiska, Stenströms, Dry Lake, Esprit och Part Two. Återkommer med rapport!

Annons

Långunchade med min namne ”Catharina” på Bobergs matsal och pratade om karriärval, stil och träning. Vips var vi sist kvar.

Landade här uppe redan igår, hade några möten och checkade sedan in på Grand Hôtel, mitt ”home away from home”. Åh, som jag älskar att få komma till Stockholm och känna lite storstadspuls mellan varven. Att mina Stockholmsvistelser bjuder på lite flärd och härliga möten gör ju upplevelsen så mycket mer guldkantad.

Nåja, det är dags att ta på sig de mest sköna skorna för nu blir det många steg. Hur många exakt? Läs då mitt inlägg: På pressveckan visades vårens mode för 2017

Psst! Kika in här om du är nyfiken på mina andra uppdrag i Stockholm: Personal shopper i Stockholm

Dela
Tweeta
Maila
1 kommentar

Laddar