Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Prinsess-dopet och klänningarna

  10 juni 2014
  Foto: Lena Ahlström/Kungahuset.se

  Foto: Lena Ahlström/Kungahuset.se

  Lena Ahlström/Kungahuset.se

  Lena Ahlström/Kungahuset.se

  Gjorde ni som jag och bänkade er framför tv-sändningar från Prinsessan Leonores dop med rutinerade Ebba von Sydow i söndags? Jag var så nyfiken på kläderna! Noterade att flertalet av gästerna bar mycket korta klänningar och att vita skor med spetsig tå och skyhöga klackar var poppis. Skymtade ett par favoriter men först…

  Annons

  Vem tyckte ni var bäst klädd?

  Dela
  Tweeta
  Maila
  7 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/grattis-till-vinnaren-av-kramerna-fran-cnd/