Annons
Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

Annons

Randiga kläder – var fastnar blicken?

20 mars 2017

Stiltips! Att ränder på längden förlänger figuren vet du säkert redan. Men visste du att långrandiga plagg som sitter tajt kan ha motsatt effekt och istället breddar och korta ner kroppsformen?

Ta bilden ovan som experiment. Var fastnar din blick? Tittar du på höfterna eller ”hela” kvinnan först? Fastnar ditt öga på höfterna så breddas de. Ser du helheten först så behåller hon längden. Berätta vad du ser!

Annons

Imorgon ska jag berätta hur du kan använda ränder till din fördel.

Dela
Tweeta
Maila
4 kommentarer

Laddar