Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Randiga kläder – var fastnar blicken?

  20 mars 2017

  Stiltips! Att ränder på längden förlänger figuren vet du säkert redan. Men visste du att långrandiga plagg som sitter tajt kan ha motsatt effekt och istället breddar och korta ner kroppsformen?

  Ta bilden ovan som experiment. Var fastnar din blick? Tittar du på höfterna eller ”hela” kvinnan först? Fastnar ditt öga på höfterna så breddas de. Ser du helheten först så behåller hon längden. Berätta vad du ser!

  Annons

  Imorgon ska jag berätta hur du kan använda ränder till din fördel.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  4 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/tack-for-boktips-har-ar-mina-nya-bocker/