Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com För frågor om samarbeten, maila: alicia.sternin@aller.com

  Annons

  Rata plagget: snyggt men så opraktiskt!

  21 april 2017

  Finns det kläder som du tycker är riktigt fina men som du ratar eftersom det är allt för opraktiska? Idag listar vi hopplösa, omöjliga och opraktiska kläder i kommentarsfältet. Svårt? Kanske lite men jag vill ändå göra ett försök. Plagget som jag själv ratar är:

  Annons

  Snygga blusar med vida trumpetärmar för att de är hopplösa att rulla upp och ”alltid” i vägen.

  Nu är det din tur. Vad ratar du för plagg eftersom det är hopplöst opraktiskt?

  Dela
  Tweeta
  Maila
  3 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar