Annons
Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

Annons

Rata plagget: snyggt men så opraktiskt!

21 april 2017

Finns det kläder som du tycker är riktigt fina men som du ratar eftersom det är allt för opraktiska? Idag listar vi hopplösa, omöjliga och opraktiska kläder i kommentarsfältet. Svårt? Kanske lite men jag vill ändå göra ett försök. Plagget som jag själv ratar är:

Annons

Snygga blusar med vida trumpetärmar för att de är hopplösa att rulla upp och ”alltid” i vägen.

Nu är det din tur. Vad ratar du för plagg eftersom det är hopplöst opraktiskt?

Dela
Tweeta
Maila
3 kommentarer

Laddar