Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Rätt byxa för din figur

  14 maj 2014
  Passformen för din figur!

  Hitta rätta passformen för din figur!

  I går visade jag er hur jag vill se ut i sommar med smala, ankellånga vita jeans och en ljusblå-vitrandig skjorta. Enligt min figurtyp, den lite lätt kurviga, så passar jag bättre i ett par som inte är fullt så smala. Mest smickrande är ett par som är lite rakare i modellen, varken för smala eller vida.

  Annons

  Den kurviga kvinnan med fylligare höfter passar bäst i en bootcut-modell. Vidden i benen kommer att jämna till och skapa balans på figuren. Höfterna minskar. Tänk på att byxan ska gå hela vägen ner till golvet och sluta ca 1-2 cm upp på klacken.

  Den raka kvinnan med nätta höfter passar bäst i en smalare och ankellång modell. Den smala vidden nertill kommer att skapa en extra kurvighet över höfterna. Det i sin tur ger en illusion av en mer ”svarvad” midja. Smalare byxor ska överlag alltid bäras kortare.

  Länkar till byxorna: bootcut från Ellos och smalare från Flash.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  11 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/sommarmodet-2014/