Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Rätt klädd på jobbet med en signaturstil

  8 september 2014
  Satsa på en signaturstil om du vill göra karriär!

  Satsa på en signaturstil om du vill göra karriär!

  Snygg och stilsäker på jobbet är inte samma sak som att komma i nya spännande kreationer varje dag. Kvinnor i karriären ska undvika att uppfinna hjulet varje dag – åtminstone när det gäller kläderna! Ett märkligt uttalande kan tyckas. Men ändå inte. Är ni bekanta med begreppet signaturstil?

  Annons

  Signaturstil är detsamma som upprepning och är ett gammalt knep att ta till om man vill ha lite extra power. I stället för att varje morgon överraska kollegorna med spännande klädkombinationer och häftiga mönstermatchningar ska du vara trogen ”din” stil. Då får du power!

  Bestäm dig för en stil och håll dig till den men för att inte bli tråkig och trist ska du överraska omgivningen med accessoarerna. Subtila och matchande går bra, då kommer du att uppfattas som elegant och proffsig. I branscher som media och reklam är det däremot bättre att välja udda och lite trendigare detaljer för att visa att man går i framkant.

  Vad skulle du säga kännetecknar dig och din stil?

  Dela
  Tweeta
  Maila
  6 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/snygga-och-lediga-klader-for-jobbet/