Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com För frågor om samarbeten, maila: alicia.sternin@aller.com

  Annons

  Rivstart med deadline

  15 augusti 2016
  Så här lugn och tillfreds såg jag ut igår. Idag är det en lite annan look...

  Så här lugn och tillfreds såg jag ut i lördags. Idag är det en lite annan look…

  Idag är jag tillbaka på jobbet efter semestern och gör alltså min första arbetsdag på länge. Så kul att vara igång igen men jag vill erkänna en sak. Hade jobbångest BIG TIME igår! Det är ju en sak att komma tillbaka till jobbet och smygstarta lite lätt men det är en helt annan femma att rivstarta med en deadline.

  Annons

  Idag ska jag lämna in texterna till modereportaget till MåBra nummer 10, oktobernumret. Ni minns kanske plåtningen som vi gjorde och utmaningarna som vi hade. Inte? Fräscha upp minnet och spana in läsarmodellerna i inlägget Höstmodet i MåBra.

  Jag har hyfsad koll på det mesta men jag väntar fortfarande in lite prisuppgifter och några jeansbilder till. Det är många som är involverade och jag känner såklart att det är viktigt att allting blir rätt för dig som läser tidningen. Sen så vill jag ju såklart ge dig så tydliga och  smarta stiltips som möjligt.

  I MåBra nr 9 möter du läsarmodellen Johanna som fick en ny jobbstil av mig och snyggt hår och smink av makeup artisten Maria Qvist.

  I MåBra nr 9 möter du läsarmodellen Johanna som fick en ny jobbstil av mig och snyggt hår och smink av makeup artisten Maria Qvist.

  Har du förresten haft tid att spana in modet i senaste numret av MåBra? Det var ju tre läsare som fick en ny jobbstil. Jag blev själv så glad när jag öppnade tidningen och såg hur fint det färdiga resultatet blev. Vad tyckte du?

  Dela
  Tweeta
  Maila
  2 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar