Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Röda läppar med rätt läppstift

  29 augusti 2014
  Hitta det rätta röda läppstiftet för dig!

  Hitta det rätta röda läppstiftet för dig!

  Ja, ska jag vara helt ärlig vet jag inte om ni har någon nytta av den här bilden men jag fastnade ändå för den och följde ”min” linje. Röda läppar är ju som vi alla säkert har erfarit, varken lätt eller lyckat alla gånger. Den perfekta nyansen är svår och många (jag inkluderad) kan känna sig lätt översminkade med målad mun.

  Annons

  Jag hamnar på Shiseido Showgirl. Var hamnar du? 

  Psst! Bilden lånade jag från den här sidan.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  1 kommentar
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/kappa-for-o-figur/