Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Romantisk stil till vardag eller weekend

  13 oktober 2014
  Feminin kjol och romantisk outfit

  Det här är kläder för en romantisk weekend. Stilen är feminin och kläderna vackra och skira. 

  Romantisk och feminin stil på kontoret är för många en svårighet eftersom känslan av pondus försvinner i takt med att volangerna och ökar. Fast så finns det de kvinnor som inte alls känner igen problematiken.

  Annons

  Vare sig man klär sig romantiskt på weekendresan eller för kontoret. I dag visar jag en skir, romantisk och feminin outfit att inspireras av och som jag hoppas att ni tycker om.

  Länkar: blus MQ, blazer Sisley, klackar Malene Birger, ballerina Tory Burch, kjol KappAhl.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  9 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/klanning-arbetsintervju-kontor-eller-fest/