Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com För frågor om samarbeten, maila: alicia.sternin@aller.com

  Annons

  Rullskidor, diagonalåkning och backträning

  4 juli 2016
  Det är så sabla svårt med balansen ibland och minsta lilla balansförskjutning åt fel håll så vurpar man. Men, det blev bara en liten visit ner i diket igår.

  Det är så sabla svårt med balansen ibland och minsta lilla balansförskjutning åt fel håll så vurpar man. Fast hör och häpna, det blev bara en liten snabbvisit ner i diket igår.

  Hej vänner! Så här i semestertider så kör vi dagens fråga på bloggen. Ni får gärna bidra med frågor. Och som vanligt, det är ju inte bara jag som svara utan den som vill får haka på i kommentarsfältet.

  Annons

  Efter inlägget igår blev jag taggad att träna rullskidor. Vanligtvis har jag bara dubbelstakat på platt mark men nu var jag redo att ta rullskidorna till nästa nivå. Jag skulle lära mig att diagonalåkning. Coachen (maken) tyckte att jag var redo!

  För dig som inte är så insatt i rullskidor och längdskidor på snö så är det lite skillnad. Till exempel så upplever jag att det är lite ostadigare på rullskidor. Sedan finns det tekniska skillnader. Med för mycket diagonalåkning på rullskidor är det lätt hänt att man som motionär tränar in fel rörelser. Det i sin tur påverkar tajmingen i skidtaget på snö. Så jag har ”inte fått” åka på diagonalen på rullisarna förrän nu. Jag har en tuff coach.

  Maken hade mig att åka uppför backen bakom vårt hus och sedan gå ner. Så höll jag på. I regnet. Men det var kul. Jag är långt ifrån någon mästare men coachen får mig att känna mig lika stark som en Ferrari!

  Imorgon är det dags för en ny fråga, om bästa bjudrätten och så berättar jag varför jag väntar med att duka av bordet när jag har fest. Hörs och ses då!

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar