Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Runda halsband

  27 november 2014
  xx

  Runda stenar och pärlor i större format ger intrycket av en fylligare byst.

  I går lärde jag er mer om kantiga halsband och i dag är det dags för runda halsband. Den runda formen är lättare att upptäcka och skillnaden mellan kantig och rund blir säkert tydligare efter dagens inlägg.

  Annons

  Nedan har jag radat upp åtta halsband som anses förstärka runda former. Oavsett om halsbanden är små eller stora, korta eller långa så skapar de runda formerna en extra rondör upptill. Smickrande för den som inte har så stor byst av sig själv.

  Läs tidigare inlägg om halsband här och här.

  Halsband Topshop
  Dela
  Tweeta
  Maila
  2 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/bilder-och-status/