Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Så avgör du om det är ett felköp!

  23 juli 2015
  Så tar du reda på om plagget är ett felköp eller inte!

  Så tar du reda på om plagget är ett felköp eller inte!

  Ibland kan ett plagg bli liggande i garderoben allt för länge. Antingen är det ett felköp eller så har det bara inte blivit tillfälle för att bära det. Inte nu längre. Dagens stiluppmaning ”Nu eller aldrig” är till för dig som kanske behöver en extra spark där bak. Det är hög tid att rota fram plagget, bära det och sedan avgöra om det ska sparas eller skickas vidare.

  Annons

  Svider det att skicka vidare plagget? Se det som läropengar. Alla gör vi felköp och mitt ser du på bilden. Nej, jag är verkligen inte krämvita snordyra gympaskor i skinn… Hur tänkte jag?!

  Dela
  Tweeta
  Maila
  3 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/sa-gor-for-att-stilkrocka/