Annons
Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

Annons

Så fixar du getingmidja med klädernas hjälp!

28 mars 2017

Titta in på min Instagramkonto där jag heter Katarina Althin om du är nyfiken på var plaggen kommer från.

Vill du trolla fram en midja men osäker på hur du gör? Då ska du prova mitt superknep som trollar fram värsta getingmidjan! Själv satsar jag på den looken på vårens sista MåBra-kväll som är redan ikväll, i Borås. Ses vi?

Annons

Så här gör du: Du behöver en A-linjeformad kjol och en båtringad topp. Sen låter du snittet på plaggen resten (så länge du stoppar in toppen förstås, har du den utanpå dämpas effekten)!

Så här skapas getingmidjan rent teoretiskt: Den båtringade halsringningen breddar och ger dig en snygg ”ram” eller hållning. Den A-linjeformade kjolen ger vidd och krokar i samma ram som du skapar upptill. Midjan? Eftersom linjen, som skapas längs kjollinningen, inte når hela vägen ut till sidorna på ramen skapas en getingmidja.

Hängde du med?

Dela
Tweeta
Maila
5 kommentarer

Laddar