Annons
Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

Annons

Så gör du din klassiska stil mer sportig

5 maj 2015
Dagens outfit med svart snyggbyxa och sjal är dressad men sportig med vit bastopp och sneakers.

Dagens outfit med svart snyggbyxa och sjal är dressad men sportig med vit bastopp och sneakers.

Ni minns vad jag ville ha i påskägget eller hur? Om inte kan ni läsa det här. Så här blev resultatet i alla fall, en outfit som är sportig och klassisk på samma gång. Så här gör du enklast om du vill ändra din stil:

Annons

1. Byt skor. Finns inget som ändrar inriktning på en klädsel som skorna. Som exempel: byt ut pumpsen mot ett par sneakers.

2. Ändra material. Mjukare material uppfattas som ledigare än styvare diton. Som exempel: byt ut skjortan mot en bomullstopp.

Jag har på mig en vanlig långärmad vit bastopp från Filippa K. Byxorna är ett tidigare fynd från Massimo Dutti, sjalen från Milook och skorna från Öill.

Dela
Tweeta
Maila
9 kommentarer

Laddar