Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Så gör jag för att undvika bloggtorka!

  6 juli 2016
  Om bloggtorkan inte släpper su brukar jag slå ihop datorn och gå tillbaka till penna och papper för en stund.

  Om bloggtorkan inte släpper su brukar jag slå ihop datorn och gå tillbaka till penna och papper för en stund.

  Dagens fråga: bästa tipset för den som bloggar!

  Idag har jag skrivit över 1100 blogginlägg här på stilexperten på MåBra. Jag har bloggat här på sajten sedan april 2014 och jag har lagt in minst ett inlägg varje dag sedan starten.

  Annons

  Så, vad är det bästa tipset för någon som bloggar? Ja, det är ju såklart lite olika vad man uppskattar för tips. Däremot brukar jag ofta få frågor om bloggtorka. Själv upplever jag sällan att inläggen ”tar slut”. Visst kan det vara  motigt att skriva men det går i vågor som det mesta här i livet.

  När motivationen tryter då brukar jag försöka hitta ett tema att skriva om. På så vis får jag enklare fram olika vinklar som jag kan skriva om. Jag försöker ställa frågor som vad, hur och varför. Sedan skriver jag inlägg som svar. Så här ungefär:

  Tema: basgarderob. Vad är en basgarderob? Hur bygger jag en basgarderob? Varför ska jag satsa på en basgarderob?

  Plötsligt så har jag tre inlägg färdiga som jag kan skriva ner och jag behöver inte oroa mig för bloggtorka de kommande dagarna.

  Du som bloggar, vad har du för bloggtips? Du som ”bara” läser bloggar, vad är viktigt för dig när du läser en blogg?

  Dela
  Tweeta
  Maila
  2 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/darfor-vantar-jag-med-att-duka-av-bordet/