Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Så håller jag mig uppdaterad om trenderna

  18 maj 2015
  Idag blir det trendföreläsning med moderådet.

  Idag blir det trendföreläsning med moderådet.

  Idag ska jag lyssna till Swedish Fashion Council, det blir föreläsning på temat ”Mode & inspiration” med säsongens viktigaste tendenser. Enligt inbjudan så kommer jag att få inspiration och ökad kunskap om trender.

  Annons

  Alltid lika spännande att få lite insyn i vad som komma skall och jag lovar att dela med mig om jag blir något klokare!

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/kladernas-sprak-sa-tolkar-du-monster/