Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Så här firade vi vår 18-åring

  5 september 2015
  En halvtimme före Julias gäster ska komma och fira hennes 18-årsdag. Jag är osminkad och liiite stressad. Maken är lika lugn och snygg som alltid.

  En halvtimme före Julias gäster ska komma och fira hennes 18-årsdag. Jag är osminkad och liiite stressad. Maken är lika lugn och snygg som alltid.

  Torsdagen gick i ett svep och vi firade Julias födelsedag från tidig morgon till sena kvällen. Hon hade bjudit in sina fina väninnor och det var riktigt mysigt att få rå om dem allihop. Vi dukade upp med långbord och bjöd på plockmat.

  Annons
  Så här hade jag dukat. Långbord med vita dukar och linneservetter. Ljusrosa kvistrosor blandat med nejlikor.

  Så här hade jag dukat. Långbord med vita dukar och linneservetter. Ljusrosa kvistrosor blandat med nejlikor.

  En liten blomma, ett vackert band och namnskyltar till Julia och hennes 14 väninnor.

  En liten blomma, ett vackert band och namnskyltar till Julia och hennes 14 väninnor.

  Födelsedagsbarnet hade önskat plockmat och mamsen (och pappsen) fixade. Det blev en heldag med bakning, matlagning och dukning. Ja, resultatet ser ni på bilderna. När Julia bestämmer så blir det gärna lite italiensk över det hela.

  Plockmaten lagade jag under dagen och allt enligt önskemål från födelsedagsbarnet.

  Plockmaten lagade jag under dagen och allt enligt önskemål från födelsedagsbarnet.

  Någon kanske tittar på flaskorna och undrar men jag vill bara säga att alla drycker var alkoholfria varianter som passade bra till maten.

  Förväntansfull värdinna!

  Förväntansfull värdinna!

  Dela
  Tweeta
  Maila
  3 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/sa-ser-70-tals-looken-proffsig-ut-idag/