Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Så här länge håller ditt smink!

  26 oktober 2015
  Så här länge håller dina skönhetsprodukter! Bild: Pinterest.com

  Så här länge håller dina skönhetsprodukter! Bild: Pinterest.com

  — Är ditt smink för gammalt och har du koll på krämernas bäst före datum? Själv behövde jag verkligen påminnas och passade på att rensa badrumslådan i helgen. Jag fick ta en extra titt på nagellacken, kändes som mina har passerat bäst före med råge… Ooops!

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/stilexpertens-bloopers/