Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Så här såg det ut på Tjejvasan 2014

  2 mars 2015
  Tjejvasan 2014 och en nervös nybörjare.

  Tjejvasan 2014 och en nervös nybörjare.

  Idag bloggar jag inte eftersom jag säkerligen har fullt sjå med att staka mig från Sälen mot Mora. Så här såg det ut för ett år sedan när jag stod på startlinjen i Tjejvasan. Och så här glad var jag efter målgången när jag kom tillbaka på rummet. Hoppas på samma go’a känsla idag men jag är lite tveksam till att det blir lika behagligt. Håll tummarna för mig, okej?!

  Annons
  Stolt och glad efter min första idrottsprestation "på gamla dagar".

  Stolt och glad efter min första idrottsprestation ”på gamla dagar”.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  2 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/pa-vag-till-mora-for-att-aka-oppet-spar-i-vasaloppet/