Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Så här tyckte jag om Oscarsgalans klänningar

  29 februari 2016
  Stilexperten tycker till om Oscarsgalans klänningar i Hallandsposten.

  Stilexperten tycker till om Oscarsgalans klänningar i Hallandsposten.

  Läckra detaljer, skir spets och en sopsäck? Så blev rubriken när jag gästade Hallandspostens redaktion och tyckte till om Oscarsgalans klänningar tidigare idag. Om du är nyfiken på vem fick höga stilpoäng och vem som bar  ”sopsäcksklänningen” kan du klicka in på bildspelet HÄR.

  Annons

  Vad tyckte du om Oscarsgalans klänningar? Någon klänningsfavorit?

  Dela
  Tweeta
  Maila
  4 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/inspireras-av-varens-snyggaste-mode/