Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Så hittar du godbitar i garderoben!

  14 juli 2015
  Glöm inte bort dina gamla favoriter!

  Glöm inte bort dina gamla favoriter!

  Emellanåt känns det som att man inte har något att ta på sig men då gäller det att öppna ögonen och hitta gamla godbitar i garderoben. Den här marinblå kavajen är en sådan för mig. Jag använder den inte ofta men när jag hittar den på nytt blir jag lika förälskad varje gång.

  Annons

  Dagens stiluppmaning vill påminna dig om att bära gamla favoriter som hänger längst in i garderoben!

  Dela
  Tweeta
  Maila
  1 kommentar
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/sa-satter-du-guldkant-pa-din-vardagsstil/