Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com För frågor om samarbeten, maila: alicia.sternin@aller.com

  Annons

  Så kan du tänka kring valet av bikini i sommar

  3 juni 2016
  Bästa bikinitipset för sommaren 2016!

  Bästa bikinitipset för sommaren 2016!

  På tal om badmodet 2016 och snygga baddräkter. Missa inte mitt bästa bikini-tips: Rätt bikini! Tipset för att matcha och mixa din bikini är fortfarande är lika aktuellt den här sommaren även med några år på nacken!

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar