Annons
Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

Annons

Så klär du dig från sommar till höst

6 september 2016
En vanlig sommarlook med basplagg och accessoarer

En vanlig sommarlook med basplagg och accessoarer

En snygg och enkel övergång från sommar till höst får du lättast med lite fokus på accessoarerna – scarf, kofta och sko! Basplaggen och basgarderoben är de samma för båda säsongerna. Här har du alltså en typisk sommarlook som är enkel att ändra till en snygg outfit när hösten kommer. 

Annons

Och jag lovar, den höstlooken vill du inte missa. Den är nästan klar så jag visar den först imorgon. 

Länkar: byxa KappAhl, linne Lindex, kofta edc/Esprit, scarf Ellos, sko Brandos

Se fler inlägg i serien:

Så stylar du höstlooken

Basgarderoben för sommar och höst

Dela
Tweeta
Maila
3 kommentarer

Laddar