Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Så kombinerar du billigt och dyrt!

  15 juli 2015
  Bättre att unna sig en dyr snyggbyxa som håller i flera år än en billigare som håller en säsong.

  Bättre att unna sig en dyr snyggbyxa som håller i flera år än en billigare som håller en säsong.

  Jag råder alla mina kunder att satsa på den bästa kvalitet man har råd med när man köper basplagg. Dessutom ska man komma ihåg att köpa så neutrala och nedtonade basplagg som möjligt. På så vis ger man sig många kombinationsmöjligheter och plaggen får lång hållbarhet. När det gäller mode- och trendplagg ska man köpa billigt och lite mer uttrycksfullt.

  Annons

  Här ser ni mig i mina svarta byxor och en svart topp från Prada. Till det bär jag en tunn kaftan från COS och ett par örhängen från HM. Billigt och dyrt i en personlig outfit.

  Kom ihåg! Det kan vara klokt att tona ner och undvika stora loggor när du köper basplagg eftersom det ofta blir en tydlig tidsmarkör.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  1 kommentar
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/sa-hittar-du-godbitar-i-garderoben/