Annons
Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

Annons

Så lyckas du med höstlooken

7 september 2016
En snygg höstlook med basplagg och accessoarer

En snygg höstlook med basplagg och accessoarer

En snygg höstlook är inte svår alls. Satsa på material med tjockare textur och mustiga färger så lyckas du! Hemligheten till en smart basgarderob är att få snurr på accessoarerna och säsongsanpassa dem.

Annons

Länkar: byxa KappAhl, linne Lindex, kofta Gestuz, halsduk Codello, sko Gabor

Se tidigare inlägg i serien: 

Så stylar du din sommarlook

Basgarderoben från sommar till höst

Dela
Tweeta
Maila
4 kommentarer

Laddar