Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Så mixar du mönster som en mästare

  9 mars 2017

  Härom veckan skrev jag om mönster och hur du enklast kombinerar mönstrade kläder. För att göra det enkelt valde jag att prata ”bara” svart och vitt. Du som missade inlägget hittar det här: Stilskola: så bär du mönstrade kläder

  Annons

  Idag tar vi det snäppet vidare med den här tydliga bilden. Lätt match, eller hur? Notera att så länge färgerna hänger ihop så funkar det!

  Dela
  Tweeta
  Maila
  2 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/internationella-kvinnodagen-kvinnor-duger/