Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com För frågor om samarbeten, maila: alicia.sternin@aller.com

  Annons

  Så slipper du rostig rakhyvel!

  13 augusti 2016
  Smörj in rakbladen med olivolja så rostar de inte.

  Smörj in rakbladen med olivolja så rostar de inte.

  Brukar du raka benen och använder du då en rakhyvel? Jag fick nämligen precis ett tips gällande rakhyveln och blad som rostar. Man kan stryka lite olivolja på rakbladet så undviker man problemet med rost. Värt att prova tänker jag. Har du något annat bra knep som du har snappat upp på sistone?

  Dela
  Tweeta
  Maila
  2 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar