Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com För frågor om samarbeten, maila: alicia.sternin@aller.com

  Annons

  Så stylar du sommarens röda klänning

  29 juni 2016
  Så matchar du sommarens snygga röda skjortklänning!

  Så matchar du sommarens snygga röda skjortklänning!

  Kom ihåg min smarta regel när det gäller accessoarer – det är alltid snyggast att matcha tre accessoarer för att lyft en outfit!

  Igår visade jag 10 snygga skjortklänningar och den röda skulle jag vilja påstå är den som många skulle anse som ”svårast”. Ändå vill jag hävda att det är helt tvärtom. På sommaren bär du rött ihop med blått och vitt för en maritim känsla. Perfekt för skärgården!

  Annons

  Svart ger spänning och dramatik medan brunt ger hela looken ett ledigare intryck. Lätt som en plätt.

  Länkar: väska, sko och halsband 

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar