Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com För frågor om samarbeten, maila: alicia.sternin@aller.com

  Annons

  Så undviker du att se ut som din tonåring!

  16 januari 2017
  stövlar-1

  Stylingtips! Så hittar du balansen mellan ungdomligt och vuxet mode.

  Det är både snyggt och lättburet att styla en outfit med höga stövlar som funkar på jobbet. Rädd för att se ut som din tonåring? Lugn, det kan kännas svårt att hitta rätt nivå på stylingen. Med det här enkla knepet får du en lagom  snygg look utan att se ut som en medelålders ”ungdoms-wannabe”.

  Annons

  De unga tjejerna kan många gånger bära looks som ger ett avklätt intryck. Det kan vara en tunn t-shirt som är urringad ihop med jeans, läcker jacka och stövlar. Det passar dem och ser snyggt och fräscht ut.

  Vi ”lite äldre tjejer” bör vara på vår vakt är kopierar den ungdomliga stilen som jag beskriver ovan. Istället för avklätt är det mer smickrande och vi väljer mer påklätt. Till exempel är en rundhalsad t-shirt bättre än en urringad. Allra snyggast är det med en tunn stickad tröja.

  Det mer påklädda alternativet ger mer frihet att ta ut svängarna. Vi kan välja en rockigt stil med skinnjacka som kvinnan på bilden eller en mer klassisk stil med en ridjacka eller kavaj.

  Mer måste-läsning:

  Modesnackis: den 61-åriga baddräktsmodellen

  Tipset: klä dig för din ålder – så lyckas du!

  Dela
  Tweeta
  Maila
  10 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar