Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Så undviker du tantstämpeln!

  11 mars 2017

  Kommer du ihåg inlägget Så undviker du att se ut som din tonåring? Missat det? Läs det då bums! Du hittar det HÄR. Det är ett av inläggen som blev mest poppis den månaden.

  Nåja, nu har jag äntligen hittat den perfekt bilden som visar samma stil fast för olika åldrar – alltså för kvinnan mitt i livet och för tonåringen. Typ. Kvinnan som bär upp stilen är såklart den mycket chica Emmanuelle Alt som jag tog upp i inlägget Stilikoner genom tiderna: Emmanuelle Alt

  Annons

  Det som verkligen sticker ut är skorna. Tonåringen har ”tantskon” som just nu är supertrendig. Mamman har en lika trendig modell. Hade rollerna varit omvända hade antagligen inte funkat lika bra eftersom mamma hade fått ”tantstämpeln” Hänger du med i resonemanget?

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/shopping-stilexpertens-favoriter-i-butik/