Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Safarilooken är alltid het

  29 april 2014
  Inspireras av safari.

  Inspireras av safari.

  Safarilooken är alltid inne, så även sommaren 2014. Det är en tacksam sommarlook eftersom den går att förändra och förädla varje år. Nyckeln är att satsa på neutrala plagg som kan matchas och samtidigt komma ihåg att uppdatera efter hand. Ena året kan det vara skor för att nästa vara en ny kjol och så vidare.

  Annons

  Idag inspireras vi av Carine Roitfeld, tidigare chefredaktör på franska Vogue. Senare i veckan ska jag visa på ytterligare plagg som hänger ihop med dagens inspirationsplagg.

  Länkar till inspirationsplaggen: blus, bälte, strumpbyxor, skor, kjol.

  Psst! Strumbyxorna från DIM i färgen Gazelle är mina favoriter för en naturlig look sommartid. De är prisvärda och hållbara. Jag använde dem dagligen alla de år som jag arbetade som flygvärdinna.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  3 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/bygg-din-basgarderob-del-2/