Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Samma klädstil som inredningsstil?

  10 mars 2015
  Har du samma stil på dina kläder som på inredningen hemma?

  Har du samma stil på dina kläder som på inredningen hemma?

  Det kom ett mail med en fråga från Anna där hon undrade lite om klädstil och inredningsstil, så här skrev hon:

  ”Jag har en fråga som kanske passar på bloggen. Läste någonstans att om man gillar och alltid faller för vissa detaljer, kanske en viss inredningsstil, så bör man försöka införliva dessa element i klädstilen. D v s sådant man verkligen gillar. T ex om man gillar vintagemöbler, orientalisk stil etc. Vad anser du? Stämmer det eller skiljer sig de båda åt?”

  Annons

  Jag har aldrig fått den frågan tidigare och har aldrig gjort någon större reflektion, tills nu, när jag blev eld och lågor. Tänkte att vi skulle köra lite ”kläd och hem” här på bloggen. Sitter och filar på lite olika inlägg som jag tror och hoppas att ni kommer att gilla. Tänk nu på att jag inte är någon inredningsexpert… 🙂

  Tyck till! För att vi ska komma i rätt stämning vill jag att vi pratar lite om Annas fråga och hur det stämmer för er. Alltså, skulle ni säga att ni har samma stil på kläderna som ni har hemma? Om ni svarar ja, vilken stil har ni? Om ni svarar nej, vad har ni för stilar och vad är det som skiljer dem åt?

  Dela
  Tweeta
  Maila
  19 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/balte-skapar-illusion-av-langa-ben/