Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Se basen och accessoarerna som en tårta

  9 februari 2015
  Inspireras av en naturlig och ledig outfit med oändliga stylingmöjligheter!

  Inspireras av en naturlig och ledig outfit med oändliga stylingmöjligheter!

  På mina föreläsningar så pratar jag alltid om basgarderoben och vikten av att ha en så tidlösa och neutrala basplagg som möjligt. På så vis kan man enkla medel sätta stilen efter humör och tillfälle. Se det som en tårta, basplaggen är sockerkakan och accessoarerna är garneringen. Och vem gillar inte vackert garnerade tårtor?

  Annons

  Dagens sockerkaka har bakats av (länkar): Jeans Lindex, Tröja Ellos Collection och Jacka Esprit

  Psst! Läs mer om vad jag har att säga om basgarderoben och accessoarerna!

  Dela
  Tweeta
  Maila
  2 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/hitta-din-kroppsform/