Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Selfien gjorde mig till modell

  10 september 2015
  Selfien gjorde mig till glasögonmodell för en liten stund.

  Selfien gjorde mig till glasögonmodell för en liten stund.

  Så blev jag också modell… Ser ni mig? Det var Smarteyes som såg min selfie på Instagram och frågade om jag ville vara med i ett kollage med ”vanligt folk” som alla hade lagt upp selfies på sina nya brillor. ”Visst” svarade jag.

  Annons

  Kul att se vad andra väljer för bågar. Själva har jag fått lite blandade reaktioner på mina gula brillor. Några vänner tycker att de är jättefina medan andra tycker att det inte riktigt ser ut som mitt vanliga klassiska jag och det stämmer ju. I själ och hjärta är jag mest klassik i stilen.

  På tal om olika stilar, när jag frågade om ni hade samma klädstil som inredningsstil svarade ni så HÄR. I något kommande nummer av MåBra (ej bestämt vilket ännu) får ni kika in hos mig, teamet gjorde ju ett litet ”hemma hos”-reportage.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/det-har-kan-du-ta-istallet-for-kavaj/