Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Sex grå vardagsklänningar

  21 oktober 2014
  Snart blir det sköna vardagsklänningar i färg!

  Sköna och snygga vardagsklänningar i andra färger än svart!

  För dig som inte vill fastna helt i det svarta klädträsket och söker en basklänning till vardags – nu listar jag höstens grå vardagsklänningar! Jag har idag valt ut sex snygga och sköna vardagsklänningar i grått som kan passa in i din garderob.

  Annons

  Kom ihåg stylingen: sätt färg och visa din personlighet genom att addera accessoarer på stylingpunkterna! Läs mer här

  grå basklänning

  Ulla Popken

  Psst! Om en stund visar jag sex snygga vardagsklänningar som kan uppdatera din basgarderob i höst.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/en-ledigare-stil-med-stickad-klanning/