Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Sex läckra kjolar som glänser

  2 december 2014
  Vi inspireras av Katie Holms som visar hur man bär en ljus och glansig kjol i vinter.

  Vi inspireras av Katie Holmes som visar hur man bär en ljus och glansig kjol i vinter.

  Jag har valt ut sex snygga festkjolar i glansiga material för dig som vill ha ”det lilla extra” på julfesterna säsongen 2014! Lätt som en plätt att kombinera med neutrala toppar, täta strumpbyxor och ett större smycke.

  Annons

  Har ni någon favorit? Jag blev stormförtjust och en av dem finns nu i min garderob. Berättar vilken lite senare!

  Dela
  Tweeta
  Maila
  10 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/sno-min-stil/