Annons
Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

Annons

Sex looks för dig som söker stilinspiration

22 mars 2017

Här är sex looks för dig som söker ny stilinspiration i mars. Jag snappade upp att ni gillade idéen med den här typen av inspiration lika mycket som jag. Man behöver ju inte kopiera looken rakt av utan man kan plocka godbitarna från var och en.

Annons

Att kopiera en detalj, en färg eller ett material är ett sätt att ”sno stilen”. Ett annat är att kopiera stylingen, en känsla eller en stil. Så, om du tittar på bilderna – finns det någon av looksen som du faller lite extra för?

Dela
Tweeta
Maila
1 kommentar

Laddar