Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Sex looks för dig som söker stilinspiration

  22 mars 2017

  Här är sex looks för dig som söker ny stilinspiration i mars. Jag snappade upp att ni gillade idéen med den här typen av inspiration lika mycket som jag. Man behöver ju inte kopiera looken rakt av utan man kan plocka godbitarna från var och en.

  Annons

  Att kopiera en detalj, en färg eller ett material är ett sätt att ”sno stilen”. Ett annat är att kopiera stylingen, en känsla eller en stil. Så, om du tittar på bilderna – finns det någon av looksen som du faller lite extra för?

  Dela
  Tweeta
  Maila
  1 kommentar
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/sa-trollar-du-fram-kurvor-pa-din-kroppsform/