Annons
Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

Annons

Shoppa: 10 snygga klänningar till julen 2016

5 december 2016
Julspecial klänningar 2016: 10 snygga julklänningar för julens alla festligheter.

Julspecial klänningar 2016: 10 snygga julklänningar för julens alla festligheter.

Snart jul och till dig som söker efter en snygg julklänning till glöggpartyt, julfesten eller julafton har jag valt ut 10 snygga klänningar som passar perfekt för julen 2016. Se bara här vilka festliga julklänningar som finns att shoppa just nu:

Dela
Tweeta
Maila
2 kommentarer

Laddar