MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com För frågor om samarbeten, maila: alicia.sternin@aller.com


  I samarbete med APPRL

  Shoppa efter kroppsform: toppar för A-figuren

  4 juli 2017

  Här är ett litet urval av toppar som passar dig med kroppsformen A. Det är toppar som drar blickarna bort från en stor rumpa och du stajlar dem bäst med mörkare nederdelar.

  Överst har du topparna som breddar tack vara detaljerna och mönstret. Ögat kommer att fast där uppe istället för på rumpan. Blicken kommer att gå ut mot axlarna.

  Länkar från vänster till höger: topp med tryck 575 kr från Zadig & Voltaire, topp med volang 560 kr från Minimum, topp med spets 400 kr från Fransa.

  I mitten har du två lite längre blusar som passar dig som är lite längre. Den vänstra kommer inte att bredda fullt så mycket som den högra.

  Länkar från vänster till höger: vit topp 749 kr från Desigual, rutig topp 1195 kr från Odd Molly.

  Nederst har du toppar som är mönstrade och har mer färg. Den vänstra har en breddande V-ringning, toppen i mitten har ärmar i spets vilket breddar och lyfter upp ögat medan den högra toppen har en breddande båtringning.

  Länkar från vänster till höger: v-ringad topp 280 kr från Fransa, spetstopp 700 kr från Ravn, båtringad topp 299 kr från Vila

  Samtliga länkar i det här inlägget är adlinks.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar