Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Shoppa plagget: 6 snygga slacks

  31 mars 2016
  snygga byxor

  Inte vilken byxa som helst! Slacksen har många namn och jag har hört den benämnas finbyxa, kostymbyxa och snyggbyxa.

  Kärt barn har många namn och det gäller verkligen för slacksen – byxan som också kallas finbyxor, kostymbyxa eller bara snyggbyxa. Här har jag valt ut sex par snygga slacks som borde finnas i varje kvinnas basgarderob.

  Annons

  Fråga: Vad skulle du säga att du kallar ”slacksen”?

  byxor

  Slacks från Filippa K

  byxor

  Slacks från Hunky Dory

  byxor

  Slacks från Lindex

   

  byxor

  Slacks från Minimum/Zalando

  byxor

  Slacks från KappAhl

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/varens-skomode-2016-silver/