Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Shoppa plagget: bh:ar i alla storlekar

  5 maj 2016
  bh-mode

  Dags att satsa på nya bh? Vårens snyggaste bh:ar hittar du här.

  Varför inte gå nära inpå skinnet och satsa på vackra underkläder nu när våren är här på allvar. I vår och sommar är det skira och vackert dekorerade bh:ar i olika pastellfärger som är allra mest populära. Jag har scannat butikerna och det här är mina bh-favoriter både för dig som har liten, mellan eller stor byst!

  Annons

  Mer intressant läsning:

  BH-skola

  Film! Förändra bh:n med smart knep

  Läsarna tipsar om sport-bh för stor och tung byst

  Dela
  Tweeta
  Maila
  1 kommentar
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/mabra-soker-lasarmodeller-ar-du-en-av-dem/