Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Shoppa plagget: bomberjacka

  3 mars 2016

  Jag har valt ut 4 snygga bomberjackor i lite olika färger för dig som vill hoppa på trenden med bomberjacka i vår. Bomberjackan bars ursprungligen av amerikanska stridspiloter men då sågs den förstås lite annorlunda ut. Nu när den är tillbaka i en ny och lätt tappning som vilken ledig och snygga vårjacka som helst!

  Annons
  Dela
  Tweeta
  Maila
  4 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/varens-mode-2016-puderrosa/