Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Shoppa plagget: culottes

  7 april 2016
  culottes

  Hos Ellos kan du shoppa den vida trekvartsbyxan som kallas culotte, länk HÄR.

  Jag har valt ut fem culottes i olika utföranden för dig som vill satsa på den vida trekvartsbyxan culotte som vi fick se slå igenom stort redan förra sommaren. Culottes kommer att vara lika populärt i sommar så missade trekvartsbyxan då, går det lika bra att hoppa på tåget den här gången!

  Annons
  Dela
  Tweeta
  Maila
  2 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/varens-mode-2016-rostiga-toner/